آب انارتاثیر عملیات خوب کشاورزی (GAP) بر ترکیبات فیتواستروژنی میوة انار [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 109-118]
آنتیاکسیدانحفظ ارزش غذایی و آنتیاکسیدانی میوهی پرتقال تامسون ناول و توسرخ مورو با استفاده از تیمارهای پوششی در سردخانه [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 45-58]
آنزیمتاثیر تنش خشکی بر محتوی نسبی آب برگ و فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان در برخی از پایههای هیبرید سیب [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 31-44]
آهکبررسی اثرات منابع مختلف کودی بر غلظت آهن برگ و خصوصیات کمی انگور عسگری در منطقه سیسخت [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 153-166]
ا
ارزیابیبررسی تنوع ژنتیکی و تحلیل عاملی برای برخی ویژگیهای مورفولوژیکی در ژنوتیپهای پسته [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
ارزیابی اقتصادیارزیابی آسیب اقتصادی عارضه زردی و خشکیدگی برگ در ارقام تجاری خرمای استان خوزستان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 205-224]
ارزیابی مالیارزیابی اقتصادی کشت گیاهان دارویی در شهرستان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 291-304]
ارزش فعلی خالصارزیابی اقتصادی کشت گیاهان دارویی در شهرستان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 291-304]
ارقام تجاریارزیابی آسیب اقتصادی عارضه زردی و خشکیدگی برگ در ارقام تجاری خرمای استان خوزستان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 205-224]
استان کرمانارزیابی اقتصادی کشت گیاهان دارویی در شهرستان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 291-304]
استرس"آشکارسازی درختان پرتقال و تشخیص تنش گیاهی بر اساس دادههای طیفی اخذ شده از پهپاد [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 27-40]
اسید آمینهبررسی اثر ترکیب آلی آمینو بر ویژگیهای جوانهزنی و خصوصیات رشدی نهالهای پسته [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 185-204]
افت کیفیتمدیریت ضایعات پس از برداشت محصولهای باغبانی در راستای امنیت غذایی: چالشها و راهکارها [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 277-290]
اکسینبررسی اثر کاربرد نفتالین استیک اسید بر ریشهزایی و کیفیت قلمههای چوبی انار [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 79-90]
اکووالانس ریکبررسی پایداری عملکرد 15رقم انگور معرفی شده خارجی در شرایط کم آبیاری [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 241-252]
الیتبررسی عوامل مدیریتی موثر در کنترل بیماری گموز پسته [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 167-184]
القای موتاسیونتأثیر جهشزاهای فیزیکی و شیمیایی بر خصوصیات فنوتیپی ریزنمونههای گیاه بنفشه آفریقایی (Saintpaulia ionanta) در شرایط درونشیشهای [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 253-262]
الگوریتم جنگل تصادفی"آشکارسازی درختان پرتقال و تشخیص تنش گیاهی بر اساس دادههای طیفی اخذ شده از پهپاد [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 27-40]
الگوریتم رشد ناحیهای"آشکارسازی درختان پرتقال و تشخیص تنش گیاهی بر اساس دادههای طیفی اخذ شده از پهپاد [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 27-40]
امنیت غذاییمدیریت ضایعات پس از برداشت محصولهای باغبانی در راستای امنیت غذایی: چالشها و راهکارها [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 277-290]
انبارداریحفظ ارزش غذایی و آنتیاکسیدانی میوهی پرتقال تامسون ناول و توسرخ مورو با استفاده از تیمارهای پوششی در سردخانه [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 45-58]
ایندول بوتیریک اسیدنوع و مدت تاثیر مواد ریشهزا بر میزانریشه زایی و گیرایی قلمههای خشبی توتهای برگی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 305-316]
انگوربررسی اثرات منابع مختلف کودی بر غلظت آهن برگ و خصوصیات کمی انگور عسگری در منطقه سیسخت [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 153-166]
اولئیک اسیدارزیابی میزان تنوع در رقم زیتون زرد (Olea europaea L. CV. Zard)با استفاده از ترکیب اسیدهای چرب و مارکرهای ریزماهواره [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 263-276]
ب
بایپلاتبررسی تنوع ژنتیکی و تحلیل عاملی برای برخی ویژگیهای مورفولوژیکی در ژنوتیپهای پسته [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
بادامبیماریهای ناشی از Xylella fastidiosa و روشهای پیشگیری و ریشهکنی آن در مناطق آلوده [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 101-122]
باکتری خاکزادبررسی خصوصیات پایه های دورگ انگور مقاوم به بیماری گال طوقه و ریشه [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 41-56]
برگتاثیر تنش خشکی بر رشد رویشی برخی از پایههای هیبرید انتخابی سیب [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 11-26]
برگتاثیر تنش خشکی بر محتوی نسبی آب برگ و فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان در برخی از پایههای هیبرید سیب [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 31-44]
برگ سوختگیبیماریهای ناشی از Xylella fastidiosa و روشهای پیشگیری و ریشهکنی آن در مناطق آلوده [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 101-122]
بیماریهای پستهبررسی عوامل مدیریتی موثر در کنترل بیماری گموز پسته [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 167-184]
بنفشه آفریقاییتأثیر جهشزاهای فیزیکی و شیمیایی بر خصوصیات فنوتیپی ریزنمونههای گیاه بنفشه آفریقایی (Saintpaulia ionanta) در شرایط درونشیشهای [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 253-262]
بورتوانایی ژنوتیپهای جدید دانهالهای پسته (Pistacia vera L.) در جذب عناصر غذایی از خاک در شرایط شور [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 135-152]
پ
پایهتاثیر تنش خشکی بر محتوی نسبی آب برگ و فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان در برخی از پایههای هیبرید سیب [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 31-44]
پایههای رویشیبررسی برهمکنش پایه و رقم بر مقدار برخی عناصر غذایی و ترکیبات فلاونوئیدی برگ درختان سیب (Malus domestica Borkh. ) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 317-330]
پتاسیممقایسه ویژگیهای رشد، عملکرد و صفات کیفی در برخی ارقام تربچه کشتشده در یک خاک شور منطقه اصفهان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 331-347]
پروتئین و ساپونینبررسی برخی خواص بیوشیمیایی ترکیبات مهم بذر چای [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 91-100]
پس از برداشتمدیریت ضایعات پس از برداشت محصولهای باغبانی در راستای امنیت غذایی: چالشها و راهکارها [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 277-290]
پس از برداشتحفظ ارزش غذایی و آنتیاکسیدانی میوهی پرتقال تامسون ناول و توسرخ مورو با استفاده از تیمارهای پوششی در سردخانه [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 45-58]
پستهمروری بر تنوع صفات کمی خوشه میوه در برخی ژنوتیپهای پسته در شهرستان اردکان (استان یزد) [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 73-78]
پستهتوانایی ژنوتیپهای جدید دانهالهای پسته (Pistacia vera L.) در جذب عناصر غذایی از خاک در شرایط شور [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 135-152]
پستهبررسی اثر ترکیب آلی آمینو بر ویژگیهای جوانهزنی و خصوصیات رشدی نهالهای پسته [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 185-204]
پستهبررسی تنوع ژنتیکی و تحلیل عاملی برای برخی ویژگیهای مورفولوژیکی در ژنوتیپهای پسته [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
پیشتیماربررسی اثر ترکیب آلی آمینو بر ویژگیهای جوانهزنی و خصوصیات رشدی نهالهای پسته [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 185-204]
پهپاد"آشکارسازی درختان پرتقال و تشخیص تنش گیاهی بر اساس دادههای طیفی اخذ شده از پهپاد [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 27-40]
ت
تابش گاماتأثیر جهشزاهای فیزیکی و شیمیایی بر خصوصیات فنوتیپی ریزنمونههای گیاه بنفشه آفریقایی (Saintpaulia ionanta) در شرایط درونشیشهای [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 253-262]
تاکبررسی پایداری عملکرد 15رقم انگور معرفی شده خارجی در شرایط کم آبیاری [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 241-252]
تجزیه رگرسیونارتباط بین نشانگرهای مولکولی با صفات کمی و کیفی میوه در ژنوتیپهای لایم متحمل به بیماری جاروک [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 1-20]
تجزیه عاملارزیابی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های انتخابی از توده های بومی کدوی آجیلی استان آذربایجان غربی بر اساس صفات مورفولوژیکی [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 73-86]
تجزیه کلاسترارزیابی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های انتخابی از توده های بومی کدوی آجیلی استان آذربایجان غربی بر اساس صفات مورفولوژیکی [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 73-86]
تجزیه گیاهشناخت وضعیت تغذیه ای باغ های فندق در استان قزوین با استفاده از شاخص تشخیص چندگانه عناصر غذایی [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 123-134]
تحمل آهکبررسی خصوصیات پایه های دورگ انگور مقاوم به بیماری گال طوقه و ریشه [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 41-56]
تربچهمقایسه ویژگیهای رشد، عملکرد و صفات کیفی در برخی ارقام تربچه کشتشده در یک خاک شور منطقه اصفهان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 331-347]
تعادل عناصر غذاییشناخت وضعیت تغذیه ای باغ های فندق در استان قزوین با استفاده از شاخص تشخیص چندگانه عناصر غذایی [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 123-134]
تغذیهبررسی اثرات منابع مختلف کودی بر غلظت آهن برگ و خصوصیات کمی انگور عسگری در منطقه سیسخت [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 153-166]
تغییر اقلیممدیریت ضایعات پس از برداشت محصولهای باغبانی در راستای امنیت غذایی: چالشها و راهکارها [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 277-290]
تکثیر رویشیبررسی اثر کاربرد نفتالین استیک اسید بر ریشهزایی و کیفیت قلمههای چوبی انار [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 79-90]
تکثیر رویشینوع و مدت تاثیر مواد ریشهزا بر میزانریشه زایی و گیرایی قلمههای خشبی توتهای برگی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 305-316]
تنش خشکیتاثیر تنش خشکی بر رشد رویشی برخی از پایههای هیبرید انتخابی سیب [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 11-26]
تنش خشکیتاثیر تنش خشکی بر محتوی نسبی آب برگ و فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان در برخی از پایههای هیبرید سیب [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 31-44]
تنش شوریتوانایی ژنوتیپهای جدید دانهالهای پسته (Pistacia vera L.) در جذب عناصر غذایی از خاک در شرایط شور [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 135-152]
تنوعانتخاب ژنوتیپهای امیدبخش گوجه سبز (Prunus cerasifera) از ژرمپلاسم بومی کشور بر اساس خصوصیات کمی و کیفی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 225-240]
تنوعارزیابی میزان تنوع در رقم زیتون زرد (Olea europaea L. CV. Zard)با استفاده از ترکیب اسیدهای چرب و مارکرهای ریزماهواره [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 263-276]
چ
چمنتاثیر مقدار و نوع کود کمپوست بر آب مصرفی گیاه چمن [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 59-72]
چناربیماریهای ناشی از Xylella fastidiosa و روشهای پیشگیری و ریشهکنی آن در مناطق آلوده [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 101-122]
ح
حاجی آبادمروری بر روشهای افزایش کمیت و حفظ کیفیت خرمای رقم پیارم در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
حد بحرانیشناخت وضعیت تغذیه ای باغ های فندق در استان قزوین با استفاده از شاخص تشخیص چندگانه عناصر غذایی [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 123-134]
خ
خاکبررسی اثرات منابع مختلف کودی بر غلظت آهن برگ و خصوصیات کمی انگور عسگری در منطقه سیسخت [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 153-166]
خصوصیات کمی و کیفیانتخاب ژنوتیپهای امیدبخش گوجه سبز (Prunus cerasifera) از ژرمپلاسم بومی کشور بر اساس خصوصیات کمی و کیفی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 225-240]
ر
رابطه ژنتیکیخصوصیات مورفولوژیک و نشانگر ISSR، ابزاری برای مطالعه تنوع ژنتیکی گیاه چای در ایران [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 57-72]
رابطه ژنتیکیکاربرد روشPCR-RFLP ژنوم کلروپلاست جهت ارزیابی هاپلوتایپی برخی ژنوتیپهای چای موجود در ایران [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 21-30]
رشدبررسی اثر ترکیب آلی آمینو بر ویژگیهای جوانهزنی و خصوصیات رشدی نهالهای پسته [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 185-204]
ریشهتاثیر تنش خشکی بر رشد رویشی برخی از پایههای هیبرید انتخابی سیب [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 11-26]
رطوبتتاثیر مقدار و نوع کود کمپوست بر آب مصرفی گیاه چمن [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 59-72]
رقممروری بر تنوع صفات کمی خوشه میوه در برخی ژنوتیپهای پسته در شهرستان اردکان (استان یزد) [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 73-78]
رقم کویرتوانایی ژنوتیپهای جدید دانهالهای پسته (Pistacia vera L.) در جذب عناصر غذایی از خاک در شرایط شور [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 135-152]
رگرسیونبررسی پایداری عملکرد 15رقم انگور معرفی شده خارجی در شرایط کم آبیاری [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 241-252]
روغنبررسی برخی خواص بیوشیمیایی ترکیبات مهم بذر چای [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 91-100]
ز
زیتونارزیابی میزان تنوع در رقم زیتون زرد (Olea europaea L. CV. Zard)با استفاده از ترکیب اسیدهای چرب و مارکرهای ریزماهواره [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 263-276]
زودرسیانتخاب ژنوتیپهای امیدبخش گوجه سبز (Prunus cerasifera) از ژرمپلاسم بومی کشور بر اساس خصوصیات کمی و کیفی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 225-240]
ژ
ژنوتیپ پایهتاثیر تنش خشکی بر رشد رویشی برخی از پایههای هیبرید انتخابی سیب [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 11-26]
ژنوتیپهای گوجه سبزانتخاب ژنوتیپهای امیدبخش گوجه سبز (Prunus cerasifera) از ژرمپلاسم بومی کشور بر اساس خصوصیات کمی و کیفی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 225-240]
س
سازگاری پیوندبررسی خصوصیات پایه های دورگ انگور مقاوم به بیماری گال طوقه و ریشه [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 41-56]
سیبتاثیر تنش خشکی بر رشد رویشی برخی از پایههای هیبرید انتخابی سیب [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 11-26]
سیبتاثیر تنش خشکی بر محتوی نسبی آب برگ و فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان در برخی از پایههای هیبرید سیب [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 31-44]
سیب توسرخبررسی برهمکنش پایه و رقم بر مقدار برخی عناصر غذایی و ترکیبات فلاونوئیدی برگ درختان سیب (Malus domestica Borkh. ) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 317-330]
ش
شاخص CNDشناخت وضعیت تغذیه ای باغ های فندق در استان قزوین با استفاده از شاخص تشخیص چندگانه عناصر غذایی [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 123-134]
ص
صفات ظاهریبررسی تنوع ژنتیکی و تحلیل عاملی برای برخی ویژگیهای مورفولوژیکی در ژنوتیپهای پسته [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
صفات کمی و کیفیارتباط بین نشانگرهای مولکولی با صفات کمی و کیفی میوه در ژنوتیپهای لایم متحمل به بیماری جاروک [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 1-20]
ع
عارضه زردی و خشکیدگی برگارزیابی آسیب اقتصادی عارضه زردی و خشکیدگی برگ در ارقام تجاری خرمای استان خوزستان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 205-224]
عملیات به باغیمروری بر روشهای افزایش کمیت و حفظ کیفیت خرمای رقم پیارم در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
عناصر غذاییبررسی برهمکنش پایه و رقم بر مقدار برخی عناصر غذایی و ترکیبات فلاونوئیدی برگ درختان سیب (Malus domestica Borkh. ) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 317-330]
غ
غده زاییبررسی خصوصیات پایه های دورگ انگور مقاوم به بیماری گال طوقه و ریشه [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 41-56]
فسفرمقایسه ویژگیهای رشد، عملکرد و صفات کیفی در برخی ارقام تربچه کشتشده در یک خاک شور منطقه اصفهان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 331-347]
فضای رنگی"آشکارسازی درختان پرتقال و تشخیص تنش گیاهی بر اساس دادههای طیفی اخذ شده از پهپاد [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 27-40]
فندقشناخت وضعیت تغذیه ای باغ های فندق در استان قزوین با استفاده از شاخص تشخیص چندگانه عناصر غذایی [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 123-134]
ق
قارچ کشبررسی عوامل مدیریتی موثر در کنترل بیماری گموز پسته [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 167-184]
ک
کدو آجیلیارزیابی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های انتخابی از توده های بومی کدوی آجیلی استان آذربایجان غربی بر اساس صفات مورفولوژیکی [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 73-86]
کشت بافتتأثیر جهشزاهای فیزیکی و شیمیایی بر خصوصیات فنوتیپی ریزنمونههای گیاه بنفشه آفریقایی (Saintpaulia ionanta) در شرایط درونشیشهای [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 253-262]
کلسیمتوانایی ژنوتیپهای جدید دانهالهای پسته (Pistacia vera L.) در جذب عناصر غذایی از خاک در شرایط شور [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 135-152]
کلمات کلیدی: بذر چایبررسی برخی خواص بیوشیمیایی ترکیبات مهم بذر چای [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 91-100]
کلونارزیابی میزان تنوع در رقم زیتون زرد (Olea europaea L. CV. Zard)با استفاده از ترکیب اسیدهای چرب و مارکرهای ریزماهواره [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 263-276]
کمبودبررسی اثرات منابع مختلف کودی بر غلظت آهن برگ و خصوصیات کمی انگور عسگری در منطقه سیسخت [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 153-166]
کمپوستتاثیر مقدار و نوع کود کمپوست بر آب مصرفی گیاه چمن [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 59-72]
کوئرستینبررسی برهمکنش پایه و رقم بر مقدار برخی عناصر غذایی و ترکیبات فلاونوئیدی برگ درختان سیب (Malus domestica Borkh. ) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 317-330]
گ
گیاه داروییارزیابی اقتصادی کشت گیاهان دارویی در شهرستان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 291-304]
گرده افشانیمروری بر روشهای افزایش کمیت و حفظ کیفیت خرمای رقم پیارم در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
گروهبندیبررسی تنوع ژنتیکی و تحلیل عاملی برای برخی ویژگیهای مورفولوژیکی در ژنوتیپهای پسته [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
گموزبررسی عوامل مدیریتی موثر در کنترل بیماری گموز پسته [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 167-184]
گوجهانتخاب ژنوتیپهای امیدبخش گوجه سبز (Prunus cerasifera) از ژرمپلاسم بومی کشور بر اساس خصوصیات کمی و کیفی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 225-240]
گوناگونیمروری بر تنوع صفات کمی خوشه میوه در برخی ژنوتیپهای پسته در شهرستان اردکان (استان یزد) [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 73-78]
ل
لایمارتباط بین نشانگرهای مولکولی با صفات کمی و کیفی میوه در ژنوتیپهای لایم متحمل به بیماری جاروک [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 1-20]
م
مارکر مولکولیارزیابی میزان تنوع در رقم زیتون زرد (Olea europaea L. CV. Zard)با استفاده از ترکیب اسیدهای چرب و مارکرهای ریزماهواره [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 263-276]
متابولیتهای ثانویهبررسی برهمکنش پایه و رقم بر مقدار برخی عناصر غذایی و ترکیبات فلاونوئیدی برگ درختان سیب (Malus domestica Borkh. ) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 317-330]
مدیریت تولیدمدیریت ضایعات پس از برداشت محصولهای باغبانی در راستای امنیت غذایی: چالشها و راهکارها [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 277-290]
مدیریت مبارزهبررسی عوامل مدیریتی موثر در کنترل بیماری گموز پسته [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 167-184]
مرکباتبیماریهای ناشی از Xylella fastidiosa و روشهای پیشگیری و ریشهکنی آن در مناطق آلوده [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 101-122]
مصرف آبتاثیر مقدار و نوع کود کمپوست بر آب مصرفی گیاه چمن [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 59-72]
مواد جامد محلولمقایسه ویژگیهای رشد، عملکرد و صفات کیفی در برخی ارقام تربچه کشتشده در یک خاک شور منطقه اصفهان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 331-347]
مورفولوژی میوهمروری بر تنوع صفات کمی خوشه میوه در برخی ژنوتیپهای پسته در شهرستان اردکان (استان یزد) [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 73-78]
ن
نخلمروری بر روشهای افزایش کمیت و حفظ کیفیت خرمای رقم پیارم در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
نخل خرماارزیابی آسیب اقتصادی عارضه زردی و خشکیدگی برگ در ارقام تجاری خرمای استان خوزستان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 205-224]
نشانگر مورفولوژیخصوصیات مورفولوژیک و نشانگر ISSR، ابزاری برای مطالعه تنوع ژنتیکی گیاه چای در ایران [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 57-72]
نشانگر مولکولیخصوصیات مورفولوژیک و نشانگر ISSR، ابزاری برای مطالعه تنوع ژنتیکی گیاه چای در ایران [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 57-72]
نشانگر مولکولیکاربرد روشPCR-RFLP ژنوم کلروپلاست جهت ارزیابی هاپلوتایپی برخی ژنوتیپهای چای موجود در ایران [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 21-30]
نشانگرهای SSRو ISSRارتباط بین نشانگرهای مولکولی با صفات کمی و کیفی میوه در ژنوتیپهای لایم متحمل به بیماری جاروک [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 1-20]
نفتالین استیک اسیدبررسی اثر کاربرد نفتالین استیک اسید بر ریشهزایی و کیفیت قلمههای چوبی انار [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 79-90]
نفتالین استیک اسیدنوع و مدت تاثیر مواد ریشهزا بر میزانریشه زایی و گیرایی قلمههای خشبی توتهای برگی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 305-316]
نهالبررسی اثر ترکیب آلی آمینو بر ویژگیهای جوانهزنی و خصوصیات رشدی نهالهای پسته [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 185-204]
نوغاندارینوع و مدت تاثیر مواد ریشهزا بر میزانریشه زایی و گیرایی قلمههای خشبی توتهای برگی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 305-316]
و
واکسحفظ ارزش غذایی و آنتیاکسیدانی میوهی پرتقال تامسون ناول و توسرخ مورو با استفاده از تیمارهای پوششی در سردخانه [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 45-58]
ویتامین ثمقایسه ویژگیهای رشد، عملکرد و صفات کیفی در برخی ارقام تربچه کشتشده در یک خاک شور منطقه اصفهان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 331-347]
وراثت-پذیریارزیابی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های انتخابی از توده های بومی کدوی آجیلی استان آذربایجان غربی بر اساس صفات مورفولوژیکی [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 73-86]
وزن خشکبررسی اثر کاربرد نفتالین استیک اسید بر ریشهزایی و کیفیت قلمههای چوبی انار [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 79-90]
ه
هانسونبررسی پایداری عملکرد 15رقم انگور معرفی شده خارجی در شرایط کم آبیاری [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 241-252]
هورموننوع و مدت تاثیر مواد ریشهزا بر میزانریشه زایی و گیرایی قلمههای خشبی توتهای برگی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 305-316]
ی
یزدمروری بر تنوع صفات کمی خوشه میوه در برخی ژنوتیپهای پسته در شهرستان اردکان (استان یزد) [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 73-78]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد