نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب انار تاثیر عملیات خوب کشاورزی (GAP) بر ترکیبات فیتواستروژنی میوة انار [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 109-118]
  • آنتی‌اکسیدان حفظ ارزش غذایی و آنتی‌اکسیدانی میوه‌ی پرتقال تامسون ناول و توسرخ مورو با استفاده از تیمارهای پوششی در سردخانه [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 45-58]
  • آنتی‌اکسیدان تاثیر عملیات خوب کشاورزی (GAP) بر ترکیبات فیتواستروژنی میوة انار [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 109-118]
  • آنزیم تاثیر تنش خشکی بر محتوی نسبی آب برگ و فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان در برخی از پایه‌های هیبرید سیب [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 31-44]
  • آهک بررسی اثرات منابع مختلف کودی بر غلظت آهن برگ و خصوصیات کمی انگور عسگری در منطقه سی‌سخت [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 153-166]

ا

  • ارزیابی بررسی تنوع ژنتیکی و تحلیل عاملی برای برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی در ژنوتیپ‌های پسته [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
  • ارزیابی اقتصادی ارزیابی آسیب اقتصادی عارضه زردی و خشکیدگی برگ در ارقام تجاری خرمای استان خوزستان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 205-224]
  • ارزیابی مالی ارزیابی اقتصادی کشت گیاهان دارویی در شهرستان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 291-304]
  • ارزش فعلی خالص ارزیابی اقتصادی کشت گیاهان دارویی در شهرستان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 291-304]
  • ارقام تجاری ارزیابی آسیب اقتصادی عارضه زردی و خشکیدگی برگ در ارقام تجاری خرمای استان خوزستان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 205-224]
  • استان کرمان ارزیابی اقتصادی کشت گیاهان دارویی در شهرستان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 291-304]
  • استرس" آشکارسازی درختان پرتقال و تشخیص تنش گیاهی بر اساس داده‌های طیفی اخذ شده از پهپاد [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 27-40]
  • اسید آمینه بررسی اثر ترکیب آلی آمینو بر ویژگی‌های جوانه‌زنی و خصوصیات رشدی نهال‌های پسته [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 185-204]
  • افت کیفیت مدیریت ضایعات پس از برداشت محصول‌های باغبانی در راستای امنیت غذایی: چالش‌ها و راه‌کارها [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 277-290]
  • اکسین بررسی اثر کاربرد نفتالین استیک اسید بر ریشه‌زایی و کیفیت قلمه‌های چوبی انار [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 79-90]
  • اکووالانس ریک بررسی پایداری عملکرد 15رقم انگور معرفی شده خارجی در شرایط کم آبیاری [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 241-252]
  • الیت بررسی عوامل مدیریتی موثر در کنترل بیماری گموز پسته [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 167-184]
  • القای موتاسیون تأثیر جهش‌زا‌های فیزیکی و شیمیایی بر خصوصیات فنوتیپی ریزنمونه‌های گیاه بنفشه آفریقایی (Saintpaulia ionanta) در شرایط درون‌شیشه‌ای [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 253-262]
  • الگوریتم جنگل تصادفی" آشکارسازی درختان پرتقال و تشخیص تنش گیاهی بر اساس داده‌های طیفی اخذ شده از پهپاد [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 27-40]
  • الگوریتم رشد ناحیه‌ای" آشکارسازی درختان پرتقال و تشخیص تنش گیاهی بر اساس داده‌های طیفی اخذ شده از پهپاد [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 27-40]
  • امنیت غذایی مدیریت ضایعات پس از برداشت محصول‌های باغبانی در راستای امنیت غذایی: چالش‌ها و راه‌کارها [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 277-290]
  • انبارداری حفظ ارزش غذایی و آنتی‌اکسیدانی میوه‌ی پرتقال تامسون ناول و توسرخ مورو با استفاده از تیمارهای پوششی در سردخانه [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 45-58]
  • ایندول بوتیریک اسید نوع و مدت تاثیر مواد ریشه‌زا بر میزانریشه زایی و گیرایی قلمه‌های خشبی توت‌های ‌برگی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 305-316]
  • انگور بررسی اثرات منابع مختلف کودی بر غلظت آهن برگ و خصوصیات کمی انگور عسگری در منطقه سی‌سخت [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 153-166]
  • اولئیک اسید ارزیابی میزان تنوع در رقم زیتون زرد (Olea europaea L. CV. Zard)با استفاده از ترکیب اسیدهای چرب و مارکرهای ریزماهواره [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 263-276]

ب

  • بای‌پلات بررسی تنوع ژنتیکی و تحلیل عاملی برای برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی در ژنوتیپ‌های پسته [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
  • بادام بیماری‌های ناشی از Xylella fastidiosa و روشهای پیشگیری و ریشه‌کنی آن در مناطق آلوده [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 101-122]
  • باکتری خاکزاد بررسی خصوصیات پایه های دورگ انگور مقاوم به بیماری گال طوقه و ریشه [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 41-56]
  • برگ تاثیر تنش خشکی بر رشد رویشی برخی از پایه‌های هیبرید انتخابی سیب [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 11-26]
  • برگ تاثیر تنش خشکی بر محتوی نسبی آب برگ و فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان در برخی از پایه‌های هیبرید سیب [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 31-44]
  • برگ سوختگی بیماری‌های ناشی از Xylella fastidiosa و روشهای پیشگیری و ریشه‌کنی آن در مناطق آلوده [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 101-122]
  • بیماری‌های پسته بررسی عوامل مدیریتی موثر در کنترل بیماری گموز پسته [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 167-184]
  • بنفشه آفریقایی تأثیر جهش‌زا‌های فیزیکی و شیمیایی بر خصوصیات فنوتیپی ریزنمونه‌های گیاه بنفشه آفریقایی (Saintpaulia ionanta) در شرایط درون‌شیشه‌ای [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 253-262]
  • بور توانایی ژنوتیپ‌های جدید دانهال‌های پسته (Pistacia vera L.) در جذب عناصر غذایی از خاک در شرایط شور [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 135-152]

پ

  • پایه تاثیر تنش خشکی بر محتوی نسبی آب برگ و فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان در برخی از پایه‌های هیبرید سیب [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 31-44]
  • پایه‌های رویشی بررسی برهمکنش پایه و رقم بر مقدار برخی عناصر غذایی و ترکیبات فلاونوئیدی برگ درختان سیب (Malus domestica Borkh. ) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 317-330]
  • پتاسیم مقایسه ویژگی‌های رشد، عملکرد و صفات کیفی در برخی ارقام تربچه کشت‌شده در یک خاک شور منطقه اصفهان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 331-347]
  • پروتئین و ساپونین بررسی برخی خواص بیوشیمیایی ترکیبات مهم بذر چای [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 91-100]
  • پس از برداشت مدیریت ضایعات پس از برداشت محصول‌های باغبانی در راستای امنیت غذایی: چالش‌ها و راه‌کارها [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 277-290]
  • پس از برداشت حفظ ارزش غذایی و آنتی‌اکسیدانی میوه‌ی پرتقال تامسون ناول و توسرخ مورو با استفاده از تیمارهای پوششی در سردخانه [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 45-58]
  • پسته مروری بر تنوع صفات کمی خوشه میوه در برخی ژنوتیپ‌های پسته در شهرستان اردکان (استان یزد) [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 73-78]
  • پسته توانایی ژنوتیپ‌های جدید دانهال‌های پسته (Pistacia vera L.) در جذب عناصر غذایی از خاک در شرایط شور [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 135-152]
  • پسته بررسی اثر ترکیب آلی آمینو بر ویژگی‌های جوانه‌زنی و خصوصیات رشدی نهال‌های پسته [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 185-204]
  • پسته بررسی تنوع ژنتیکی و تحلیل عاملی برای برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی در ژنوتیپ‌های پسته [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
  • پیش‌تیمار بررسی اثر ترکیب آلی آمینو بر ویژگی‌های جوانه‌زنی و خصوصیات رشدی نهال‌های پسته [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 185-204]
  • پهپاد" آشکارسازی درختان پرتقال و تشخیص تنش گیاهی بر اساس داده‌های طیفی اخذ شده از پهپاد [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 27-40]

ت

  • تابش گاما تأثیر جهش‌زا‌های فیزیکی و شیمیایی بر خصوصیات فنوتیپی ریزنمونه‌های گیاه بنفشه آفریقایی (Saintpaulia ionanta) در شرایط درون‌شیشه‌ای [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 253-262]
  • تاک بررسی پایداری عملکرد 15رقم انگور معرفی شده خارجی در شرایط کم آبیاری [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 241-252]
  • تجزیه رگرسیون ارتباط بین نشانگرهای مولکولی با صفات کمی و کیفی میوه در ژنوتیپ‌های لایم متحمل به بیماری جاروک [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 1-20]
  • تجزیه عامل ارزیابی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های انتخابی از توده های بومی کدوی آجیلی استان آذربایجان غربی بر اساس صفات مورفولوژیکی [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 73-86]
  • تجزیه کلاستر ارزیابی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های انتخابی از توده های بومی کدوی آجیلی استان آذربایجان غربی بر اساس صفات مورفولوژیکی [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 73-86]
  • تجزیه گیاه شناخت وضعیت تغذیه ای باغ های فندق در استان قزوین با استفاده از شاخص تشخیص چندگانه عناصر غذایی [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 123-134]
  • تحمل آهک بررسی خصوصیات پایه های دورگ انگور مقاوم به بیماری گال طوقه و ریشه [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 41-56]
  • تربچه مقایسه ویژگی‌های رشد، عملکرد و صفات کیفی در برخی ارقام تربچه کشت‌شده در یک خاک شور منطقه اصفهان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 331-347]
  • تعادل عناصر غذایی شناخت وضعیت تغذیه ای باغ های فندق در استان قزوین با استفاده از شاخص تشخیص چندگانه عناصر غذایی [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 123-134]
  • تغذیه بررسی اثرات منابع مختلف کودی بر غلظت آهن برگ و خصوصیات کمی انگور عسگری در منطقه سی‌سخت [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 153-166]
  • تغییر اقلیم مدیریت ضایعات پس از برداشت محصول‌های باغبانی در راستای امنیت غذایی: چالش‌ها و راه‌کارها [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 277-290]
  • تکثیر رویشی بررسی اثر کاربرد نفتالین استیک اسید بر ریشه‌زایی و کیفیت قلمه‌های چوبی انار [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 79-90]
  • تکثیر رویشی نوع و مدت تاثیر مواد ریشه‌زا بر میزانریشه زایی و گیرایی قلمه‌های خشبی توت‌های ‌برگی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 305-316]
  • تنش خشکی تاثیر تنش خشکی بر رشد رویشی برخی از پایه‌های هیبرید انتخابی سیب [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 11-26]
  • تنش خشکی تاثیر تنش خشکی بر محتوی نسبی آب برگ و فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان در برخی از پایه‌های هیبرید سیب [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 31-44]
  • تنش شوری توانایی ژنوتیپ‌های جدید دانهال‌های پسته (Pistacia vera L.) در جذب عناصر غذایی از خاک در شرایط شور [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 135-152]
  • تنوع انتخاب ژنوتیپ‌های امید‌بخش گوجه سبز (Prunus cerasifera) از ژرم‌پلاسم بومی کشور بر اساس خصوصیات کمی و کیفی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 225-240]
  • تنوع ارزیابی میزان تنوع در رقم زیتون زرد (Olea europaea L. CV. Zard)با استفاده از ترکیب اسیدهای چرب و مارکرهای ریزماهواره [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 263-276]

چ

  • چمن تاثیر مقدار و نوع کود کمپوست بر آب مصرفی گیاه چمن [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 59-72]
  • چنار بیماری‌های ناشی از Xylella fastidiosa و روشهای پیشگیری و ریشه‌کنی آن در مناطق آلوده [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 101-122]

ح

  • حاجی آباد مروری بر روش‌های افزایش کمیت و حفظ کیفیت خرمای رقم پیارم در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
  • حد بحرانی شناخت وضعیت تغذیه ای باغ های فندق در استان قزوین با استفاده از شاخص تشخیص چندگانه عناصر غذایی [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 123-134]

خ

  • خاک بررسی اثرات منابع مختلف کودی بر غلظت آهن برگ و خصوصیات کمی انگور عسگری در منطقه سی‌سخت [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 153-166]
  • خصوصیات کمی و کیفی انتخاب ژنوتیپ‌های امید‌بخش گوجه سبز (Prunus cerasifera) از ژرم‌پلاسم بومی کشور بر اساس خصوصیات کمی و کیفی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 225-240]

ر

  • رابطه ژنتیکی خصوصیات مورفولوژیک و نشانگر ISSR، ابزاری برای مطالعه تنوع ژنتیکی گیاه چای در ایران [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 57-72]
  • رابطه ژنتیکی کاربرد روشPCR-RFLP ژنوم کلروپلاست جهت ارزیابی هاپلوتایپی برخی ژنوتیپ‌های چای موجود در ایران [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 21-30]
  • رشد بررسی اثر ترکیب آلی آمینو بر ویژگی‌های جوانه‌زنی و خصوصیات رشدی نهال‌های پسته [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 185-204]
  • ریشه تاثیر تنش خشکی بر رشد رویشی برخی از پایه‌های هیبرید انتخابی سیب [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 11-26]
  • رطوبت تاثیر مقدار و نوع کود کمپوست بر آب مصرفی گیاه چمن [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 59-72]
  • رقم مروری بر تنوع صفات کمی خوشه میوه در برخی ژنوتیپ‌های پسته در شهرستان اردکان (استان یزد) [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 73-78]
  • رقم کویر توانایی ژنوتیپ‌های جدید دانهال‌های پسته (Pistacia vera L.) در جذب عناصر غذایی از خاک در شرایط شور [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 135-152]
  • رگرسیون بررسی پایداری عملکرد 15رقم انگور معرفی شده خارجی در شرایط کم آبیاری [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 241-252]
  • روغن بررسی برخی خواص بیوشیمیایی ترکیبات مهم بذر چای [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 91-100]

ز

  • زیتون ارزیابی میزان تنوع در رقم زیتون زرد (Olea europaea L. CV. Zard)با استفاده از ترکیب اسیدهای چرب و مارکرهای ریزماهواره [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 263-276]
  • زودرسی انتخاب ژنوتیپ‌های امید‌بخش گوجه سبز (Prunus cerasifera) از ژرم‌پلاسم بومی کشور بر اساس خصوصیات کمی و کیفی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 225-240]

ژ

  • ژنوتیپ پایه تاثیر تنش خشکی بر رشد رویشی برخی از پایه‌های هیبرید انتخابی سیب [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 11-26]
  • ژنوتیپ‌های گوجه سبز انتخاب ژنوتیپ‌های امید‌بخش گوجه سبز (Prunus cerasifera) از ژرم‌پلاسم بومی کشور بر اساس خصوصیات کمی و کیفی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 225-240]

س

  • سازگاری پیوند بررسی خصوصیات پایه های دورگ انگور مقاوم به بیماری گال طوقه و ریشه [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 41-56]
  • سیب تاثیر تنش خشکی بر رشد رویشی برخی از پایه‌های هیبرید انتخابی سیب [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 11-26]
  • سیب تاثیر تنش خشکی بر محتوی نسبی آب برگ و فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان در برخی از پایه‌های هیبرید سیب [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 31-44]
  • سیب توسرخ بررسی برهمکنش پایه و رقم بر مقدار برخی عناصر غذایی و ترکیبات فلاونوئیدی برگ درختان سیب (Malus domestica Borkh. ) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 317-330]

ش

  • شاخص CND شناخت وضعیت تغذیه ای باغ های فندق در استان قزوین با استفاده از شاخص تشخیص چندگانه عناصر غذایی [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 123-134]

ص

  • صفات ظاهری بررسی تنوع ژنتیکی و تحلیل عاملی برای برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی در ژنوتیپ‌های پسته [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
  • صفات کمی و کیفی ارتباط بین نشانگرهای مولکولی با صفات کمی و کیفی میوه در ژنوتیپ‌های لایم متحمل به بیماری جاروک [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 1-20]

ع

  • عارضه زردی و خشکیدگی برگ ارزیابی آسیب اقتصادی عارضه زردی و خشکیدگی برگ در ارقام تجاری خرمای استان خوزستان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 205-224]
  • عملیات به باغی مروری بر روش‌های افزایش کمیت و حفظ کیفیت خرمای رقم پیارم در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
  • عملیات خوب کشاورزی تاثیر عملیات خوب کشاورزی (GAP) بر ترکیبات فیتواستروژنی میوة انار [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 109-118]
  • عناصر غذایی بررسی برهمکنش پایه و رقم بر مقدار برخی عناصر غذایی و ترکیبات فلاونوئیدی برگ درختان سیب (Malus domestica Borkh. ) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 317-330]

غ

  • غده زایی بررسی خصوصیات پایه های دورگ انگور مقاوم به بیماری گال طوقه و ریشه [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 41-56]

ف

  • فیتواستروژن‌ها تاثیر عملیات خوب کشاورزی (GAP) بر ترکیبات فیتواستروژنی میوة انار [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 109-118]
  • فسفر مقایسه ویژگی‌های رشد، عملکرد و صفات کیفی در برخی ارقام تربچه کشت‌شده در یک خاک شور منطقه اصفهان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 331-347]
  • فضای رنگی" آشکارسازی درختان پرتقال و تشخیص تنش گیاهی بر اساس داده‌های طیفی اخذ شده از پهپاد [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 27-40]
  • فندق شناخت وضعیت تغذیه ای باغ های فندق در استان قزوین با استفاده از شاخص تشخیص چندگانه عناصر غذایی [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 123-134]

ق

  • قارچ کش بررسی عوامل مدیریتی موثر در کنترل بیماری گموز پسته [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 167-184]

ک

  • کدو آجیلی ارزیابی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های انتخابی از توده های بومی کدوی آجیلی استان آذربایجان غربی بر اساس صفات مورفولوژیکی [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 73-86]
  • کشت بافت تأثیر جهش‌زا‌های فیزیکی و شیمیایی بر خصوصیات فنوتیپی ریزنمونه‌های گیاه بنفشه آفریقایی (Saintpaulia ionanta) در شرایط درون‌شیشه‌ای [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 253-262]
  • کلسیم توانایی ژنوتیپ‌های جدید دانهال‌های پسته (Pistacia vera L.) در جذب عناصر غذایی از خاک در شرایط شور [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 135-152]
  • کلمات کلیدی: بذر چای بررسی برخی خواص بیوشیمیایی ترکیبات مهم بذر چای [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 91-100]
  • کلون ارزیابی میزان تنوع در رقم زیتون زرد (Olea europaea L. CV. Zard)با استفاده از ترکیب اسیدهای چرب و مارکرهای ریزماهواره [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 263-276]
  • کمبود بررسی اثرات منابع مختلف کودی بر غلظت آهن برگ و خصوصیات کمی انگور عسگری در منطقه سی‌سخت [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 153-166]
  • کمپوست تاثیر مقدار و نوع کود کمپوست بر آب مصرفی گیاه چمن [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 59-72]
  • کوئرستین بررسی برهمکنش پایه و رقم بر مقدار برخی عناصر غذایی و ترکیبات فلاونوئیدی برگ درختان سیب (Malus domestica Borkh. ) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 317-330]

گ

  • گیاه دارویی ارزیابی اقتصادی کشت گیاهان دارویی در شهرستان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 291-304]
  • گرده افشانی مروری بر روش‌های افزایش کمیت و حفظ کیفیت خرمای رقم پیارم در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
  • گروه‌بندی بررسی تنوع ژنتیکی و تحلیل عاملی برای برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی در ژنوتیپ‌های پسته [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
  • گموز بررسی عوامل مدیریتی موثر در کنترل بیماری گموز پسته [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 167-184]
  • گوجه انتخاب ژنوتیپ‌های امید‌بخش گوجه سبز (Prunus cerasifera) از ژرم‌پلاسم بومی کشور بر اساس خصوصیات کمی و کیفی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 225-240]
  • گوناگونی مروری بر تنوع صفات کمی خوشه میوه در برخی ژنوتیپ‌های پسته در شهرستان اردکان (استان یزد) [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 73-78]

ل

  • لایم ارتباط بین نشانگرهای مولکولی با صفات کمی و کیفی میوه در ژنوتیپ‌های لایم متحمل به بیماری جاروک [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 1-20]

م

  • مارکر مولکولی ارزیابی میزان تنوع در رقم زیتون زرد (Olea europaea L. CV. Zard)با استفاده از ترکیب اسیدهای چرب و مارکرهای ریزماهواره [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 263-276]
  • متابولیت‌های ثانویه بررسی برهمکنش پایه و رقم بر مقدار برخی عناصر غذایی و ترکیبات فلاونوئیدی برگ درختان سیب (Malus domestica Borkh. ) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 317-330]
  • مدیریت تولید مدیریت ضایعات پس از برداشت محصول‌های باغبانی در راستای امنیت غذایی: چالش‌ها و راه‌کارها [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 277-290]
  • مدیریت مبارزه بررسی عوامل مدیریتی موثر در کنترل بیماری گموز پسته [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 167-184]
  • مرکبات بیماری‌های ناشی از Xylella fastidiosa و روشهای پیشگیری و ریشه‌کنی آن در مناطق آلوده [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 101-122]
  • مصرف آب تاثیر مقدار و نوع کود کمپوست بر آب مصرفی گیاه چمن [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 59-72]
  • مواد جامد محلول مقایسه ویژگی‌های رشد، عملکرد و صفات کیفی در برخی ارقام تربچه کشت‌شده در یک خاک شور منطقه اصفهان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 331-347]
  • میوة انار تاثیر عملیات خوب کشاورزی (GAP) بر ترکیبات فیتواستروژنی میوة انار [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 109-118]
  • مورفولوژی میوه مروری بر تنوع صفات کمی خوشه میوه در برخی ژنوتیپ‌های پسته در شهرستان اردکان (استان یزد) [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 73-78]

ن

  • نخل مروری بر روش‌های افزایش کمیت و حفظ کیفیت خرمای رقم پیارم در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
  • نخل خرما ارزیابی آسیب اقتصادی عارضه زردی و خشکیدگی برگ در ارقام تجاری خرمای استان خوزستان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 205-224]
  • نشانگر مورفولوژی خصوصیات مورفولوژیک و نشانگر ISSR، ابزاری برای مطالعه تنوع ژنتیکی گیاه چای در ایران [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 57-72]
  • نشانگر مولکولی خصوصیات مورفولوژیک و نشانگر ISSR، ابزاری برای مطالعه تنوع ژنتیکی گیاه چای در ایران [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 57-72]
  • نشانگر مولکولی کاربرد روشPCR-RFLP ژنوم کلروپلاست جهت ارزیابی هاپلوتایپی برخی ژنوتیپ‌های چای موجود در ایران [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 21-30]
  • نشانگرهای SSRو ISSR ارتباط بین نشانگرهای مولکولی با صفات کمی و کیفی میوه در ژنوتیپ‌های لایم متحمل به بیماری جاروک [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 1-20]
  • نفتالین استیک اسید بررسی اثر کاربرد نفتالین استیک اسید بر ریشه‌زایی و کیفیت قلمه‌های چوبی انار [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 79-90]
  • نفتالین استیک اسید نوع و مدت تاثیر مواد ریشه‌زا بر میزانریشه زایی و گیرایی قلمه‌های خشبی توت‌های ‌برگی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 305-316]
  • نهال بررسی اثر ترکیب آلی آمینو بر ویژگی‌های جوانه‌زنی و خصوصیات رشدی نهال‌های پسته [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 185-204]
  • نوغانداری نوع و مدت تاثیر مواد ریشه‌زا بر میزانریشه زایی و گیرایی قلمه‌های خشبی توت‌های ‌برگی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 305-316]

و

  • واکس حفظ ارزش غذایی و آنتی‌اکسیدانی میوه‌ی پرتقال تامسون ناول و توسرخ مورو با استفاده از تیمارهای پوششی در سردخانه [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 45-58]
  • ویتامین ث مقایسه ویژگی‌های رشد، عملکرد و صفات کیفی در برخی ارقام تربچه کشت‌شده در یک خاک شور منطقه اصفهان [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 331-347]
  • وراثت-پذیری ارزیابی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های انتخابی از توده های بومی کدوی آجیلی استان آذربایجان غربی بر اساس صفات مورفولوژیکی [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 73-86]
  • وزن خشک بررسی اثر کاربرد نفتالین استیک اسید بر ریشه‌زایی و کیفیت قلمه‌های چوبی انار [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 79-90]

ه

  • هانسون بررسی پایداری عملکرد 15رقم انگور معرفی شده خارجی در شرایط کم آبیاری [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 241-252]
  • هورمون نوع و مدت تاثیر مواد ریشه‌زا بر میزانریشه زایی و گیرایی قلمه‌های خشبی توت‌های ‌برگی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 305-316]

ی

  • یزد مروری بر تنوع صفات کمی خوشه میوه در برخی ژنوتیپ‌های پسته در شهرستان اردکان (استان یزد) [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 73-78]